Login

Om bij het besloten gedeelte van de site te komen moet u inloggen met uw e-mailadres.

Aanmelden voor bestaande gebruikers

Kapittel Ultrajectina

Het Kapittel Ultrajectina komt bijeen in D∴ Utrecht, waar het is opgericht op 3 augustus 1833. Gemiddeld komen de ca. 30 Broeders Prinsen zesmaal per jaar bijeen. 

Het logo van het Kapittel ziet er zo uit:

Het werkjaar van het Kapittel loopt in beginsel van oktober tot en met april. Het Kapittel komt maandelijks bijeen op de derde donderdag van de maand.  Bijeenkomsten vinden altijd plaats in het logegebouw aan de Maliebaan 70A te Utrecht. De bijeenkomsten kunnen het karakter hebben van opvoering van de Tussengraden (zie hierna), inwijding, Ronde of Algemene Ledenvergadering.  

Alle bijeenkomsten vangen aan om 20.00 uur. Vanaf een half uur voor aanvang wordt u hartelijk ontvangen.

Klik hier om de arbeidstafel in te zien.

Deelname aan de arbeid

In de maand oktober (soms november) worden de zogeheten Tussengraden (4e tot 6e gr∴) opgevoerd. Kandidaat leden van het Kapittel zijn van harte welkom om hieraan deel te nemen.  Dit gaat vooraf aan de daadwerkelijke inwijding bij het Kapittel die dan in overleg tijdens een bijeenkomst later in het werkjaar plaats zal vinden.

Deze bijeenkomsten worden besloten met een gezellig samenzijn (voorzien van een glas en een bescheiden prinsenmaal).

Tussengraden en inwijdingen worden uitgevoerd In Forma, het liefst neemt u hieraan deel in Rok, Smoking of Donker Kostuum. Bij inwijdingen bent u ook voorzien van de S∴P∴R∴K∴  regalia.

Voor het bijwonen van de Tussengraden en de bijeenkomsten nadien zijn ook visiteuren van andere Kapittels van harte welkom. Aanmelding vooraf wordt hogelijk op prijs gesteld.

Klik hier om contact op te nemen met de kanselier

Locatie logegebouw aan de oostzijde van Utrecht vanaf de A27 of A28