Login

Om bij het besloten gedeelte van de site te komen moet u inloggen met uw e-mailadres.

Aanmelden voor bestaande gebruikers

Fides Frisia


Ons kapittel voor de Hoge Graden of ook wel genoemd de graad van Soeverein Prins van het Rozekruis, verzorgt de oudste vervolggraad in Nederland. Onze naam “Fides Frisia” houdt in dat we trouw zijn aan onze broeders van de Friese logés uit Harlingen, Sneek, Heerenveen en onze drie logés in Leeuwarden, waaronder de oudste “de Friesche Trouw”. In haar gebouw wat nu geworden is een tot een maconniek centrum vindt de inwijding plaats. Wij streven er naar om dit liefdes rituaal in haar oorsprong uit te voeren om de beleving te laten dragen.  

Zegel van Fides Frisia

Bijeenkomsten

Wij komen bijeen op maandagavond om 19.30 op de 2e maandag van januari, maart, mei, september en november. In het logegebouw ‘De Friesche Trouw’ in Leeuwarden.

Logegebouw in Leeuwarden

E∴ Br∴ S∴Pr∴v.h. R†∴ van andere kapittels, we nodigen u graag uit om het rituaal bij ons te beleven.  De tempel is een schoonheid om te zien met haar originele beschilderde plafond, wat het opvoeren van ons mooie liefdes rituaal extra bijzonder maakt. Neemt u contact op met onze kanselier Br∴ Van Rouwendal